Ulei de masline extravirgin, Sotirelis

1:52 pm, februarie 20, 2015 în Uncategorized de agaton

Ulei de masline extravirgin de calitate superioara, la sticle de 750ml ambalat la Manastirea Nera si distribuit in Romania, exclusiv de Sinaxa Trup si Suflet

Uleiul de masline extra-virgin este produs de catre familia Sotirelis, de pe insula greceasca Thassos, in fabrica proprie deschisa de catre strabunicul actualului proprietar, in anul 1915. La inceput intreaga productie de ulei Sotirelis a fost realizata in fabrica functionabila numai pe baza de apa.
In prezent, fabrica a fost modernizata, pastrandu-se in aceleasi timp calitatea uleiului extra-virgin Sotirelis, din Thassos.

Uleiul de masline extra-virgin Sotirelis din Thassos, presat la rece este cel mai bun pentru consum, este gustos, sanatos si benefic pentru organismul uman – produs 100% natura.

Uleiul de masline extra virgin, in special, detine importante proprietati nutritionale benefice pentru mentinerea sanatatii organismului.
Uleiul de masline presat la rece contine o mare cantitate de acizi monosaturati si de antioxidanti.
Consumat in mod constant, ajuta la prevenirea aparitiei bolilor cardiovasculare, ulcerului gastroduodenal, a gastritei si a calculilor biliari.

http://www.trupsisuflet.com/produse-din-ulei-extra-virgin-thassos