O mana de ajutor pentru Bianca

11:12 pm, martie 27, 2012 în Uncategorized de agaton

Baltoi Antonica
GRUPUL SCOLAR ECONOMIC-ADMINISTRATIV “MIRCEA VULCANESCU”
Profesor Informatica

Ma numesc BABOI BEATRICE, locuiesc in comuna Pasarea si am 2 copii, o fetita si un baiat. Locuiesc impreuna cu socrii si cu sotul in 2 camere. Lucreaza doar sotul meu iar eu sunt nevoita sa stau acasa deoarece fetita mea BIANCA are 3 ani si este diagnosticata din nastere cu hemangiomatoza la nivel cranian, alimentarea cu sange fiind facuta din artera carotida externa dreapta. Prezinta “umflaturi ” sau ectazii venoase retronazal (interior) si obraz (exterior).
Are nevoie de supraveghere permanenta pentru ca orice activitate fizica ii provoaca hemoragii nazale dese si cantitative, acestea fiind extrem de periculoase devenind chiar fatale. Cea de pe obraz se vede si este de culoare vinetie iar cea interioara ii da senzatii de asfixiere. Necesita de urgenta tratament endovascular, cu obturarea surselor arteriale care hranesc aceste vene crescute.
Tratamentul costa 6000 euro, fiind vorba de 4 fiole, fiecare costa 1500 euro, vor fi aduse din Germania, prin Crucea Rosie si cu ajutorul domnului doctor DIMA STEFANITA, medic specialist radiologie si imagistica, va face aceasta operatie fara nici un cost personal. In caz contrar fetita mea va pierde mult sange si nu va mai avea sanse de supravietuire.

Din cauza lipsei materiale din spitalele romanesti si a lipsei de specializare a medicilor pentru acest diagnostic, suntem nevoiti sa facem apel la dumneavoastra si sa va rog din suflet sa ne ajutati financiar, cat puteti, ca sa imi pot opera fetita sis a poata duce o viata normala.
Dumnezeu sa va ajute in tot!

CONT BCR: PANA TINA RO06RNCB0671111663750002

TEL. 0736518698
TEL. 0726779392