Zilele Andrei Tarkovski

10:19 pm, noiembrie 2, 2012 în Uncategorized de agaton

Dragi iubitori ai lui Andrei Tarkovski,

Va felicit ca doriti sa fiţi alături de noi, în echipa organizatoare a “Zilelor Tarkovski in 2012. 80 de ani de la nastere” (4-7 decembrie, Bucuresti), desfasurate la Muzeul Taranului Roman si la Cinemateca Eforie.

Mai multe informatii despre eveniment puteti afla de pe blogul oficial al acestuia.
Programul detaliat al “Zilelor Tarkovski” il gasiti in Pliantul Atasat.

In ce anume consta activitatea de voluntariat?
Totul depinde de abilitatile si disponibilitatile voastre:
- unul stie engleza, altul stie rusa,
- altul este un bun ghid prin Bucuresti,
- altcineva are masina si poate conduce (pentru a-i lua/duce pe invitatii internationali de la/la aeroport, sau pentru scurtele deplasari intre locatii in Bucuresti),
- altul ii poate ajuta pe invitati sa schimbe bani, sa cumpere un bilet RATB pt cele cateva zile, sa telefoneze in Romania daca nu se descurca cu prefixurile locale, sa faca niste cumparaturi…

Va rog sa-mi spuneti fiecare ce disponibilitati (din cele de mai sus) aveti.

S-ar putea sa nu fiti disponibili, ca timp, toti in fiecare zi si la orice ora a zilei.

Cele mai multe activitati de acest fel vor fi chiar in timpul evenimentului (4-7 dec.) si al prezentei invitatilor in Bucuresti (3-8 dec.), dar vor fi si activitati pregatitoare, la care veti putea fi solicitati (legate de panotarea expozitiei foto, de exemplu).

Desigur, va fi bine sa ne cunoastem.

Vom avea una sau doua intalniri in jur de 15-20 noiembrie si una chiar in ajunul evenimentului, in care vom sta de vorba si vom lamuri toate detaliile.

Veti avea dreptul sa intrati gratuit la toate proiectiile de filme (de la Cinemateca Eforie si MȚR), sa participati la celelalte manifestari culturale, la intalnirile si discutiile cu invitatii internationali, si veti primi materialele promotionale ale evenimentului.

Daca mai cunoasteti si alti doritori sa se implice ca voluntari in organizarea Zilelor Tarkovski, va rog sa ii anuntati.

Cu bucurie,

Elena Dulgheru, director al proiectului “Tarkovski în România”

http://tarkovski2012romania.wordpress.com/

tel. 0721048343