Dar din Dar – Doneaza 20%

9:29 pm, decembrie 16, 2012 în Uncategorized de agaton

Dragii nostri,
Va invitam sa fiti alaturi de Asociatia Bucuria Celor Necajiti in actiunea „Dar din dar” lansata pe 10.11.2012. Actiunea consta in a le oferi zilnic, la scoala, un pachet cu doua sandwich-uri unor elevi din clasele I-VIII din zona orasului Onesti. Necesarul unui copil pentru o luna de zile este de 100 de lei. Cazurile au fost semnalate de profesorii lor sau de asistentii medicali din scoli, impresionati de faptul că uneori, elevilor li se face rau din cauza subnutritiei.

Persoanele juridice pot fi alaturi de noi in doua moduri:

- pot incheia contract de sponsorizare cu asociatia noastra (modelul de contract este atasat acestui e-mail).

- pot dona suma de 20 % din impozitul pe profit. Daca compania dumneavoastra incheie exercitiul financiar cu profit, poate deduce suma sponsorizată din impozitul pe profit datorat, dacă aceasta îndeplinește cumulativ următoarele două conditii:

1.      Este în limita a 3‰ (trei la mie) din cifra de afaceri;

2.      Nu depaseste mai mult de 20% (douazeci la suta) din impozitul pe profit.

In acest mod, fara a face o cheltuiala in plus, puteti dirija o parte din bani catre comunitatea din care faceti parte, sau catre cei pe care vreti sa-i ajutati.

Persoanele fizice pot sprijini aceasta actiune prin transfer bancar sau direct prin depunerea de numerar la orice agentie a Bancii Transilvania în contul RO89BTRL05501205L54520XX.

Pentru a afla mai multe informatii despre noi si despre actiunile asociatiei, va rugam sa accesati site-ul nostru la adresa: http://www.bucuriacelornecajiti.ro, sa ne scrieti pe adresa de email bucuriacelornecajiti@gmail.com sau sa telefonati la 0754.218.925.

Multumim tuturor celor care ne sustin in eforturile noastre de a ajuta copii si persoane cu nevoi speciale.

Presedinte

Asociatia Bucuria Celor Necajiti

Dr. Ovidiu Vasile Secara