Dr. Mencinicopschi despre bacteria E-coli: Vor sa nu mai mancam legume si fructe

9:31 pm, iunie 14, 2011 în Dezinformare si manipulare, Practici medicale necreștine de admin

Profesorul dr Gheorghe Mencinicopschi sustine ca isteria creata de bacteria ucigasa E-coli face parte din acelasi scenariu cu “serialele” gripei aviare si porcine.

“Sunt convins ca este un nou episod din serialul gripei aviare, gripei porcine. Adica, sa nu mai mancam carne de porc, carne de pui. Azi sa renuntam la legume. Maine la fructe. Pentru ca sa ne hranim cu fast food, cu alimente procesate”, a declarat Mencinicopschi intr-un interviu acordat Jurnalului National.

Mencinicopschi a mai precizat si ca sistemul imunitar al omului poate rezista unor astfel de bacterii din cauza stilului de viata dezechilibrat.

“In mod normal, un om sanatos poate face fata acestor bacterii. De asemenea, sunt convins ca suntem din ce in ce mai superficiali in privinta igienei personale. Sunt convins ca in restaurante si alte unitati de alimentatie publica nu se respecta conditiile de pastrare a alimentelor. Ganditi-va doar ca preparatele care se vand calde si care trebuie tinute la temperaturi de +70 grade Celsius. Or, in realitate, ele sunt tinute toata ziua la temperaturi “caldute”, optime pentru dezvoltarea microorganismelor.

Doctorul a explicat ca bacteriile E-coli pot ajunge in organismul uman in doua moduri: direct si indirect.

“Aceste bacterii pot ajunge in organism fie direct prin contactul mainilor pe care se afla resturi de fecale. Fie indirect: prin carnea care contine bacterii  si care nu este preparata termic corespunzator, fructe si legume insuficient spalate sau spalate cu apa infectata provenita din fantani plasate in vecinatatea unor WC-uri si adaposturi de animale”, a declarat profesorul.

“Bacteriile E-coli sunt in frigider, mai ales daca acesta nu este curatat periodic si temeinic; daca temperatura in interiorul lui depaseste plus 4 grade Celsius; daca, de exemplu, fructe sau legume nespalate stau alaturi de branzeturi etc. Un studiu efectuat recent in Marea Britanie chiar avertiza ca in frigider sunt mai multe bacterii decat pe colacul WC-ului. Dar sa nu uitam de tastaturi: calculator, telefonul mobil etc”, a mai completat profesorul.