Mafia și crimele vaccinurilor și ale medicamentelor. Informați-vă și protejați-vă copiii!

7:24 pm, septembrie 6, 2011 în Uncategorized de admin

(Articol preluat de pe Blogul Părintelui Mihail )

Cu mult timp în urmă domnul doctor Pavel Chirilă mi-a arătat un anuar de statistică medicală unde erau prezentate câteva tabele  referitoare la incidența bolilor și la execuția vaccinurilor în toate țările lumii. În multe din statistici, se poate vedea limpede: cu cât rata de vaccinare într-o țară contra unei boli era mai mare, cu atât și numărul bolnavilor de acea boală era mai mare în acea țară.

Mai mult, vaccinarea la bebeluși reprezintă încheierea contractului pe termen nelimitat al noului născut cu firmele de medicamente care nu mai sunt făcute de multă vreme să vindece bolile, ci să le întrețină. Este angajarea pruncilor, fără voia lor și fără ca părinții lor să știe, la ”cotizarea” (pe toată durata vieții) în rate pentru ”vindecarea” lor. Pe lângă efectul nociv al vaccinurilor și al multor medicamente de sinteză pe care le promovează, iată că marile corporații farmaceutice devin și bănci de ”împrumuturi pentru sănătate”, unde aproape toți oamenii, vaccinați (contractați) de la naștere, vor plăti rate neîncetat. Și cu cât medicamentele sunt mai puțin lucrătoare în direcția vindecării, cu atât contractul e mai avantajos pentru Big Pharma: clienții sunt prinși pe termen mai lung…

Pentru informarea și a părinților și a tuturor nelămuriților, vă recomand spre studiere articolul


VACCINURILE, ÎN LOC SĂ PREVINĂ, NE ÎMBOLNĂVESC.
CE SOLUȚII AVEM?

De asemenea recomandăm spre citire și cartea:

Medicina moderna este condusa de puternica oligarhie a marilor grupuri chimico-farmaceutice care, gratie prodigioaselor mijloace financiare, ajung sa conditioneze alegerile guvernantilor, politica si institutiile de sanatate.

Medicamente, vaccinuri, bunuri de larg consum periculoase sunt puse in circulatie si raman pe piata in ciuda accidentelor provocate.

Riguros documentat, Dr. Louis De Brouwer nu ezita sa demonstreze existenta fraudei, a abuzului de incredere si escrocheria din sanul sistemului nostru de sanatate.

O carte care dezvaluie nu doar interesele financiare ale marilor concerne farmaceutice, ci si directia complet aberanta spre care se indreapta medicina contemporana.

O carte care merita sa fie citita de cat mai multi oameni si difuzata in toate tarile civilizate.

Cine este Louis de BROUWER?

Doctor in medicina, specialist in biologie moleculara si in homeopatie.

Titular al unui certificat international en ecologie umana.
Vice presedintele Ligii Internationale de Medici Anti Vivisectie LIMAV, liga fondata in Elveti care regrupeaza peste 1600 de medici din peste 66 de tari din lume.
Fondatorul ascociatiei ADEPAM (Asociatia de lupta impotriva poluarii alimentare si farmaceutice) care regrupeaza mai multe de 3700 de adepti in Franta.
Membru al Comitetului Director al Societatii Internationale de medici pentru Ecologie – Elvetia – care regrupeaza peste 45 000 de medici la nivel international in peste 102 de natiuni.
Conferentiar international, participa la conferinte in toata Europa.
Delegat al ISDE pentru UNESCO.
Nominalizat la 6 noiembrie 1991 ca “International Special Consultant for Health and Ecology AIEWP-ONU-UNESCO – responsabil de cercetari”. In aceasta functie a dirijat multiple misiuni in strainatate privind probleme de sanatate si ecologie.